EN STOR TAKK TIL SPAREBANK 1 ØSTLANDET FRA EIDSKOG FOTBALL

Eidskog Fotball er selvfølgelig vesentlig berørt av Korona-situasjonen i Norge og verden, som de aller fleste andre.Det er godt og ha to gode år bak oss når slike kriser oppstår. Eidskog Fotball hadde ved inngangen av året vedtatt å kle opp hele fotball-idrettslaget i nye felles overtrekk og kampdrakter. Både for å være «korrekte» overfor sponsorer, men også for å sikre likhet fra minste til største utøver uansett kjønn, i tilhørighet og representasjon. Et viktig løft siden vi fra 2019 hadde samlet all fotball-aktivitet i kommunen under et felles flagg, EF. Med en investering på ca 400 000,- uten spesielt store belastninger på utøvere og foresatte økonomisk var det et litt hårete mål vi hadde bestemt oss for å gjennomføre. Da Korona-viruset traff Norge, har mye inntektsbringende arbeid blitt satt på vent, så som Paviljongfester, reduserte aktivitets inntekter osv. Så vi har vært spente på om vi kunne løse dette i tillegg til de andre forpliktelser vi har. Ved hjelp av en stram felles holdning til bruk av penger og ikke minst en ekstra utstrakt hånd fra Sparebank 1 Østlandet, som bevilget 100 000,- kr ekstra da konsekvensene i samfunnet av Korona-krisen ble tydeligere blir alt gjennomført som vedtatt på alle fronter foreløpig. Så nå er det bare å glede seg over ny positiv fotballaktivitet til høsten og frem i 2021 lover Solfrid og Bjarne.

-Eidskog fotball er en av de klubbene som rammes ekstra hardt av korona krisen. Dere har betydelig inntektsbortfall, fra både arrangement, kiosksalg og aktivitets gebyr. Klubben er viktig for svært mange barn og unge i Eidskog, og vi er glade over at vi kan være med å bidra til at disse har aktiviteter og tilbud å komme tilbake til når hverdagen normaliseres. Vi har hatt et godt samarbeid med Eidskog fotball i lang tid og fortsetter å stå ved deres side, sier Åse Torp Andersson i SpareBank1 Østlandet.

Vi har stor sympati med våre samarbeidspartnere som nå opplever at både aktivitet og økonomisk fundament er truet. Det er derfor viktig for banken å formidle at vi opprettholder våre avtaler, både sponsing og økonomiske bidrag til avtalte aktiviteter

Banken vil også bidra med sin økonomiske kompetanse og gi råd og veiledning til de som har behov for det.

Styret i Eidskog Fotball ønsker alle et kort men godt fotball-år i 2020 og lykke til med det vi får gjennomført!

Videre, og ikke minst håper vi det står bra til med dere alle Eidskoginger, og hjertelig velkomne tilbake til den aktiviteten vi er så glad i, FOTBALL!

På bildet nestleder i EF Solfrid Brenna, Åse Torp Andersson fra Sparebank 1 Østlandet og leder i EF, Bjarne Evensen

(Samt en blid og innbitt gjeng fra klubbens barnefotball-avdeling som endelig har kunne startet opp treninger igjen)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *