BYGDE ELEKTRIKEREN AS

Eidskog G13 møtte Bygde Elektrikeren AS på Skotterud stadion. En av våre trofaste sponsorer gjennom mange år. Takk for samarbeidet.

Bygde Elektrikeren AS er lokalisert på Skotterud. De utfører for det meste service og vedlikehold for private og bedrifter. De satser mot framtida, og jobber mot å skaffe seg god kunnskap i forhold til solcelleinstallasjon. Ellers utfører de også: Elkontroller, feilsøking og reparasjon av varmekabel i betong, kontroll på noen brannvarslingsanlegg, og installasjon og levering og montering av ladestasjon til elbil.

Lurer du på hvilke andre tjenester Bygde elektrikeren kan tilby?

https://www.bygde-elektrikeren.no/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *