VESTRE – THE PLUS

Eidskog G8 tok turen til vårt nye bekjent skap Vestre-The Plus. Vi takker for samarbeidet og tillitten.

The Plus er verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk, og den ligger på Magnor. Ikke nok med at de lager benker, stoler, bord, benkebord, loungeløsninger, flerbruksmøbler og barløsninger. De lager også kildesorteringsbeholdere, plantekasser, sykkelstativ, bytak og mye mer.

I tillegg er fabrikken på Magnor verdt et besøk. Her kan du gå trappene opp og over taket, og har du lyst, kan du ake sklien ned igjen. Du kan også kikke på produksjonen igjennom vinduene i fabrikken.

Synes du dette høres spennende ut, sjekk ut:

https://www.theplus.no/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *